A honlap a Gazdasági és Közlekedés Minisztérium támogatásával valósult meg.

Cégünk a GKM által minősített pályázati tanácsadó

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS !


English language

 

 

Elérhetőségünk:
E-mail:teamar@vnet.hu
Telefon: 06-24 539-090
Fax: 06-24 539-091

 

 

A munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény 1998.január 1-től hatályos módosítása alapján a "munkáltató köteles minőségileg, illetve szükség esetén mennyiségileg értékelni a munkavállalók egészségét és biztonságát veszélyeztető kockázatokat". (54. §(2) bekezdés). Mit jelent ez ?

Azt, hogy az összes munkáltatónak minden esetben el kell készítenie a munkahelyi kockázatértékelést, függetlenül a cég méretétől és a dolgozók számától, munkakörétől. A képernyő előtt dolgozók esetében szintén el kell végezni a kockázatértékelést. Amennyiben semmilyen kockázat nincs, ezt is megfelelően dokumentálni kell!

Miből áll a kockázatértékelés ? Fell kell mérni, hogy az adott munkahelyen mekkora valószínűséggel mi károsíthatja, veszélyeztetheti a dolgozókat és ennek megfelelően milyen óvintézkedések szükségesek. Mindezt megfelelően dokumentálni kell. Ellenőrzéskor a bírság jelentős összegű lehet, amennyiben a kockázatelemzés nincs, vagy nem megfelelően van elkészítve.

Cégünk elvégzi a teljes kockázatelemzést, és azt megfelelően dokumentálja. Amennyiben Ön szeretné elvégeztetni a kockázatelemzést, kérjük vegye fel a kapcsolatot cégünkkel.

 

 

 

 

Elérhetőségünk:

 

Telefon: 06-24 539-090

Fax:      06-24 539-091

E-mail: 

teamar@vnet.hu