A honlap a Gazdasági és Közlekedés Minisztérium támogatásával valósult meg.

Cégünk a GKM által minősített pályázati tanácsadó

 


English language

 

 

Elérhetőségünk:
E-mail:teamar@vnet.hu
Telefon: 06-24 539-090
Fax: 06-24 539-091

Szolgáltatásaink:

-          Pályázati lehetőségek figyelése

A pályázatok folyamatos figyelésével biztosítjuk ügyfeleink részére a naprakész információkat, tájékoztatjuk megrendelőinket az olyan pályázatokról, melyek tevékenységükhöz köthetőek. A közeljövőben több száz pályázati kiírás várható.

 

 

 


- Szaktanácsadás, személyes konzultáció

Segítünk partnereinknek, hogy a számukra legmegfelelőbb pályázatot megtalálják, valamint tanácsadással megoldást találunk annak érdekében, hogy az Önök ötletei, projekt tervei illeszkedjenek a pályázati kiírásokhoz. Személyes konzultáció során felmérjük az Önök lehetőségeit, és ennek eredményeképpen dolgozzuk ki a legoptimálisabb megoldást.


- Pályázatok írása

Ügyfeleink részére a pályázat teljes elkészítését vállaljuk.
Díjazásunk döntő hányada sikerdíj, tehát Önöknek csak akkor szükséges fizetni, ha a pályázatot megnyerték.  A konkrét díj összege mindig az adott pályázattól és projekttől függ, konzultáció után testre szabott ajánlatot küldünk.

- Kiegészítő források

Amennyiben szükséges a pályázati projekt megvalósításához további kiegészítő forrást keresünk. ( Pl. hitel, tőkeemelés, partnerség, konzorciális pályázatok ) A közeljövőben többfajta, újszerű, központilag támogatott pénzügyi megoldás megjelenése várható, melyek részben költségvetésből finanszírozottak.


- Projektmenedzsment

Ügyfeleinket tovább segítjük a pályázat megnyerése után a projekt megvalósulásának szakaszában is. Elkészítjük az elszámolásokat, a beszámolókat, valamint a monitoring jelentéseket is az előírt hatóságok felé. Igény szerint a könyvelést is ellenőrizzük, hogy az a Számviteli Törvény előírásai mellett teljes egészében megfeleljen a támogatási szerződésben előírtaknak is.

Szolgáltatásaink nemcsak a hazai pályázatokra terjednek ki, hanem a külföldi pályázatokra is, tehát azokra, melyeket közvetlenül a külföldi kiíró felé szükséges benyújtani idegen nyelven. Amennyiben ilyen szolgáltatást (is) igényel, kérjük lépjen kapcsolatba cégünkkel.

Lásd még: Hiteltanácsadás, Közbeszerzés, tenderek Nemzetközi pályázatok és tenderek,

 Amennyiben rendszeres, folyamatos tájékoztatást kér az aktuális pályázatokról, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Tel: 06-24 539-090

Fax: 06-24 539-091

E-mail:

palyazat@bertimex.hu

 

 teamar@vnet.hu

 

 

 

Elérhetőségünk:

 

Telefon: 06-24 539-090

Fax:      06-24 539-091

E-mail: 

teamar@vnet.hu